Välkommen

Trött på att vara singel?

Eller söker du bara en diskret knullkompis, sexpartner, tillfällig romans eller engångsligg? Då har du kommit rätt till oss på Het flirt!

Hos oss på Het flirt kan du snacka och chatta med alla möjliga sorters tjejer, kvinnor, par och män i hela Sverige.
Vi matchar dig utifrån dina personliga sökkriterier. 100 % GRATIS REGISTRERING.


Skapa din profil på bara någon minut! Därefter kan du börja chatta med andra medlemmar. Våra medlemmar är såväl kåta, mogna, unga kvinnor och män som vill förändra det normala i livet genom spänning, otrohet, KK, het flört, passion, eller ett seriöst och långvarigt förhållande.


Nya verifierade medlemmar registrerar sig varje dag med sina kontaktannonser, för att hitta såväl heta äventyr som passion i livet. Vänta inte för länge, man lever bara en gång, men om du lever det på rätt sätt så är det tillräckligt!

Välkommen till Het flirt- Hos oss är du aldrig ensam!Kundtjänst » Meddelanden

Finns det någon begränsning för hur många meddelanden det går att skicka i chatten?

Vi försöker göra vistelsen för alla våra användare på sajten så trevlig som möjlig, utan reklam, utan skräppost och så vidare. Tyvärr kan vi inte spåra alla meddelanden som skickas mellan användare, och det finns därför en daglig gräns för att skicka meddelanden till 100 användare som du inte har haft kontakt med hittills. Denna åtgärd bör förhindra skräppost, reklam etc.

 

Observera att dagen efter kommer alla användare som du har skrivit i chatten idag inte att betraktas som dina nya kontakter och därför är du inte begränsad till att kommunicera med dem.


←Tillbaka