Välkommen

Trött på att vara singel?

Eller söker du bara en diskret knullkompis, sexpartner, tillfällig romans eller engångsligg? Då har du kommit rätt till oss på Het flirt!

Hos oss på Het flirt kan du snacka och chatta med alla möjliga sorters tjejer, kvinnor, par och män i hela Sverige.
Vi matchar dig utifrån dina personliga sökkriterier. 100 % GRATIS REGISTRERING.


Skapa din profil på bara någon minut! Därefter kan du börja chatta med andra medlemmar. Våra medlemmar är såväl kåta, mogna, unga kvinnor och män som vill förändra det normala i livet genom spänning, otrohet, KK, het flört, passion, eller ett seriöst och långvarigt förhållande.


Nya verifierade medlemmar registrerar sig varje dag med sina kontaktannonser, för att hitta såväl heta äventyr som passion i livet. Vänta inte för länge, man lever bara en gång, men om du lever det på rätt sätt så är det tillräckligt!

Välkommen till Het flirt- Hos oss är du aldrig ensam!Kundtjänst » Meddelanden

Varför kan jag inte skicka meddelanden?

Det kan beropå något av följande:

Du saknar krediter för att skicka meddelanden. Oavsett om du tidigare chattat med användaren kostar det så kallat krediter för att sända ett meddelande, detta framgår även av användarvillkoren. Säkerhetsställ därför att du har tillräckligt med krediter för att sända ett meddelande.

 

Du försöker skicka ett meddelande till en medlem vars sökkriterier inte matchar dina och medlemmen valt att endast ta emot meddelanden från de medlemmar som matchar hens sökkriterier och / eller att medlemmen bara vill ta emot meddelanden från de användare som har bild.

 

2. Problemet kan bero på din dator/mobil/surfplatta. I så fall försök använda en annan webbläsare (till exempel google chrome) och / eller öka skärmens upplösning.

 

Om inte något av ovanstående åtgärdar problemet vänligen kontakta kundtjänst genom kontaktformuläret

 

 


←Tillbaka