Välkommen

Trött på att vara singel?

Eller söker du bara en diskret knullkompis, sexpartner, tillfällig romans eller engångsligg? Då har du kommit rätt till oss på Het flirt!

Hos oss på Het flirt kan du snacka och chatta med alla möjliga sorters tjejer, kvinnor, par och män i hela Sverige.
Vi matchar dig utifrån dina personliga sökkriterier. 100 % GRATIS REGISTRERING.


Skapa din profil på bara någon minut! Därefter kan du börja chatta med andra medlemmar. Våra medlemmar är såväl kåta, mogna, unga kvinnor och män som vill förändra det normala i livet genom spänning, otrohet, KK, het flört, passion, eller ett seriöst och långvarigt förhållande.


Nya verifierade medlemmar registrerar sig varje dag med sina kontaktannonser, för att hitta såväl heta äventyr som passion i livet. Vänta inte för länge, man lever bara en gång, men om du lever det på rätt sätt så är det tillräckligt!

Välkommen till Het flirt- Hos oss är du aldrig ensam!Kundtjänst » Bilder

Jag har frågor kring mina bilder

För att lägga till bild, gå till din profil, välj mappen "Mina bilder" och välj sedan alternativet "Lägg till bild".

Om du har flera bilder uppladdade kan du ändra din profilbild.

För att radera en bild, gå till mappen "Mina bilder", välj den bild du vill ta och klicka på "ta bort".

Varje foto kontrolleras manuellt av vår kundtjänst innan den publiceras. Denna procedur kan ta upp till 1 dag (beroende på helger och helgdagar).

Om en eller flertalet av dina bilder bryter mot våra användarvillkor alternativt riktlinjer kommer dessa bilder att raderas. Det är därför viktigt att du förhåller dig till användarvillkoren samt våra riktlinjer för publicerade bilder.

Bilder innehållande våld, diskriminerande anspelningar, kränkningar, politiska budskap eller rasistiska antydningar kommer att raderas. Vi månar om människors lika värde oavsett kön, hudfärg, etnicitet eller religiös bakgrund

Bilder som visar otillåtna substanser och preparat kommer att raderas.

Bilder innehållandes med kontaktuppgifter kommer att raderas för att skydda dig och andra personer. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga när de kommunicerar med varandra och rekommenderar därför våra användare att tänka på att bereda trygghet åt sin personliga information

Vi accepterar inte heller oläsliga, substandard, obscena bilder, bilder som strider mot våra användarvillkor, eller bilder som är kraftigt redigerade eller som föreställer en känd person.


←Tillbaka