Välkommen

Trött på att vara singel?

Eller söker du bara en diskret knullkompis, sexpartner, tillfällig romans eller engångsligg? Då har du kommit rätt till oss på Het flirt!

Hos oss på Het flirt kan du snacka och chatta med alla möjliga sorters tjejer, kvinnor, par och män i hela Sverige.
Vi matchar dig utifrån dina personliga sökkriterier. 100 % GRATIS REGISTRERING.


Skapa din profil på bara någon minut! Därefter kan du börja chatta med andra medlemmar. Våra medlemmar är såväl kåta, mogna, unga kvinnor och män som vill förändra det normala i livet genom spänning, otrohet, KK, het flört, passion, eller ett seriöst och långvarigt förhållande.


Nya verifierade medlemmar registrerar sig varje dag med sina kontaktannonser, för att hitta såväl heta äventyr som passion i livet. Vänta inte för länge, man lever bara en gång, men om du lever det på rätt sätt så är det tillräckligt!

Välkommen till Het flirt- Hos oss är du aldrig ensam!Kundtjänst » Betalningar

Hur köper jag krediter?

Först och främst behöver du ha ett konto hos oss och logga in på det. Om du inte redan har ett konto kan du enkelt skapa ett genom att följa instruktionerna på vår hemsida. När du är inloggad på ditt konto kan du se hur många krediter du har tillgängliga och hur mycket de kostar. För att köpa fler krediter behöver du klicka på "Köp krediter" eller "Lägg till krediter" knappen på din profil eller kredit-sidan. Därefter kommer du att bli ombedd att välja det betalningssätt som passar dig bäst.

Välj det betalningssätt som du föredrar och följ sedan instruktionerna på skärmen för att slutföra betalningen. När betalningen har bekräftats kommer krediterna att läggas till på ditt konto och du kan börja använda dem direkt.

Om du skulle stöta på några problem under betalningen eller om du har frågor kring betalningsalternativet, kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Vi finns här för att hjälpa dig på alla sätt vi kan och se till att du får den bästa möjliga upplevelsen.


←Tillbaka